Tuinkas Bio-Logic Comfort Plus 3m x 4m met Polycarbonaat Actual Bio

SKU
Comfort+4M
Op voorraad
Speciale prijs € 850,00 Normale prijs € 1.250,00
-
+
Overzicht

Tuinkas Bio-Logic Comfort Plus 3m x 4m met Polycarbonaat Actual Bio

Tuinkas Bio-Logic Comfort Plus

Tuinkas met schuifdak – comfort voor mens en plant!

Til het tuinieren naar een hoger niveau. De tuinkas Bio-Logic Comfort Plus is de nieuwste innovatie op het gebied van slim tuinieren. Deze tuinkas beschikt namelijk over een schuifdak dat u moeiteloos en binnen drie seconden opent. Van een kleine ventilatieopening tot het volledig wegschuiven van de zijwanden – de tuinkas Bio-Logic Comfort Plus is met recht een doorbraak in de evolutie van de kassen.

Voordelen van een kas met schuifdak

De tuinkassen van Bio-Logic bieden uw gewassen vele voordelen. De tuinkas met schuifdak voegt daar echter nog extra gebruiksgemak aan toe, zoals:

 

 • Het openen van het dak en/of de zijwanden zorgt ervoor dat u het werk in de kas kunt verrichten zonder last te hebben van de warmte of benauwdheid
 • Het dak kan eenvoudig met een hand worden bewogen
 • Eenvoudig toegang met grote en/of zware spullen (zoals aarde en meststoffen) door de zijwand te openen
 • Regent het? Zet het dak open om uw planten van water te voorzien
 • De unieke constructie en het gebruik van revolutionaire materialen zorgen ervoor dat sneeuw en ijs de tuinkas niet kunnen beschadigen

Betere omstandigheden voor de gewassen

Niet alleen uzelf profiteert van het extra comfort van de tuinkas Bio-Logic Comfort Plus Ook de gewassen floreren extra goed dankzij de vele voordelen van deze unieke tuinkas met schuifdak. Hiermee creëert u namelijk de beste omstandigheden voor uw planten, zoals:

 • De bescherming van de gewassen tegen oververhitting door het openzetten van de kas
 • De schimmel Phytophthora krijgt geen kans op ontwikkeling in een tuinkas met schuifdak. Deze schimmel gedijt bij een hoge luchtvochtigheid die als gevolg van temperatuurverandering vooral in de late zomer en in de herfst optreedt. Het overdag openzetten van het dak zorgt ervoor dat de zon de planten zo veel mogelijk kan verwarmen, waardoor het overtollige vocht in de bodem verdampt
 • Bijen hebben toegang tot de planten in de kas, wat de bestuiving ten goede komt
 • Regenwater is het beste voor de gewassen en hiervoor hoeft u enkel het dak open te zetten.
 • Door bij sneeuwval het dak van de tuinkas open te zetten, wordt bij het smelten van de sneeuw de bodem verrijkt met nuttige mineralen.
 • Schadelijke insecten kunnen zich bij het aanbreken van de winter onder het dak verstoppen. Door het dak een tijdje open te laten, zal de tuinkas niet als schuilplaats gebruikt worden en worden de jonge planten in het voorjaar ook niet aangetast door het overwinterde ongedierte.

Een stevig frame en een eenvoudige montage

De sterke, boogvormige bogen van 40x20 mm worden door middel van dwarsstangen aan elkaar bevestigd. Hierdoor ontstaat een ijzersterke constructie die bestand is tegen vrijwel alle weersomstandigheden.

De sterke constructie staat het opzetgemak van de Bio-Logic Comfort Plus tuinkas niet in de weg. Met behulp van de gedetailleerde handleiding en de eenvoudige, betrouwbare constructie kunt u de tuinkas binnen enkele uren monteren. Een fundering is niet nodig, de kas wordt direct op de grond geïnstalleerd. U kunt dus meteen aan de slag.

Download montagehandleiding

Meer informatie
Levertijd 1-3 Werkdagen
Bredte 300cm
Lengte 400cm
Hoogte 200cm
Materiaal Gegalvaniseerde stalen buis, rechthoekig, 40mm x 20mm
Schrijf je eigen review
Geef jouw beoordeling:Tuinkas Bio-Logic Comfort Plus 3m x 4m met Polycarbonaat Actual Bio
Jouw rating